Välkomna!

Välkomna till min nya blogg alla läsare! Det är dags för en presentation!
Mitt namn är Maria, jag är 25 år och bor i en villa söder om Stockholm med min fästman, som det så tjusigt heter, samt vår älskade Golden-tjej Ninja som nu har hunnit bli 3,5 år redan! Från början kommer jag från en liten, liten ort i sydvästra Småland som jag flyttade ifrån så fort jag tog studenten. Då bar det av till Linköping för att läsa till lärare. Fyra år senare fick jag nog, hoppade av programmet och flyttade till huvudstaden för att istället bli ekonom. Och det är här jag befinner mig just nu, med en termin kvar till min kandidatexamen i företagsekonomi.
Många förstår nog inte att jag ändrade inriktning när jag nästan var klar, men ens intressen kan förändras och då ska man inte kämpa för att hålla kvar vid dem bara för sakens skull. Jag ångrar inte mina år i Linköping för det var dem som ledde mig in på det jag var intresserad av, jag lärde känna underbara vänner och inte minst, jag träffade mannen i mitt liv! Och, jag har aldrig varit så nöjd med ett beslut i hela mitt liv! Samtidigt som intressen kan ändra sig så finns det alltid delar som kommer sitta kvar, till exempel mitt intresse för böcker, film och musik!
Även om smaken har ändrats så finns det fortfarande inget mer avslappnande än att komma hem efter en dag i skolan eller på jobbet och sätta sig i soffan med en underbar bok eller en fantastisk film! Detta är något som jag tror aldrig kommer förändras. Nu är det dags för mig att dela med mig av det jag ser, hör och läser. Jag kommer även bjuda på gamla favoriter så det blir inte bara nytt. Jag hoppas att ni kommer följa min blogg och känna att ni får lite tips. Lämna gärna kommentarer med egna tips till mig för det är alltid lika roligt! Ha det bra kära vänner tills vi hörs igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!