Semester snart!

Det är en sak jag inte har berättat för er! Om knappt 5 dagar ska jag iväg på semester! På lördag åker jag, Joakim och våra mammor till Orlando för att på söndag hoppa på fartyget Freedom of the seas och resa runt i Karibien i en vecka. Har känt att det känts stressigt länge att åka iväg med skolan, jobb och allt, men nu börjar jag längta ordentligt och känna att jag kan koppla av och njuta.
Dag 3 på fartyget kommer vi besöka Labadee, Haiti. Där har vi bokat in två utflykter. Först ska vi hoppa på en catamaran och åka iväg utmed Haitis bergskust till en ö där det ska vara lugnt och skönt så att vi bara kan sola, bada eller sitta i sanbaren och ta det lugnt. På eftermiddagen ska vi göra en "Labadee historic walking tour" och få lära oss en massa om staden och dess historia. 
Dag 4 blir det Falmouth, Jamaica och här ska Jocke och hans mamma åka iväg och simma med delfiner. Jag och mamma ska istället hitta på något själva. Det blir antagligen någon guidad tur för vi både tycker det är kul med olika kulturer och historia när man väl är iväg. Jag skulle gärna vilja gå på en piratshow. Då får man hoppa på ett piratskepp som åker runt längs Jamaicas kust under tiden man får dricka rom och titta på showen med Kapten Krok och Jack Sparrow.
Dag 5 kommer vi fram till George Town, Grand Cayman. Här ska jag och Jocke iväg och lära mig dyka. Han kan redan och har flera dykcertifikat sen han var yngre. Jag har länge velat lära mig, men är livrädd så han följer med mig som stöd. Jag ser verkligen fram emot denna utflykt, men samtidigt är jag livrädd!
Dag 6 blir det Cozumel, Mexico där vi har planerat in en "living history - mayan traditions and island tour". Sen får vi se om vi orkar göra någon ytterligare utflykt där eller om vi nöjer oss med det. Jag och Jocke har pratat om att både hyra Harley Davidson-MC och åka runt på eller köra runt på en ATV genom djungeln.
Förutom dessa dagar med en massa utflykter kommer vi tillbringa två hela dagar till havs, och tydligen ska inte det vara tillräckligt för att ens hinna se allt som finns på båten. Det ska finnas basketplan, boxningsring, kasinon, konstauktioner, biograf (undra om de visar breaking dawn ;)), spa, träningscenter (där jag och Jocke ska försöka vara lite duktiga), golfsimulator, skridskobana, nattklubb, klättervägg, en shoppinggata (!), minigolfbana, teater, massvis med caféer och resaturanger och svävande bubbelpooler m.m. m.m. Förstå vad jag kommer njuta den kommande veckan!
Det ser väldigt fint ut! Längtar efter att komma iväg nu :)
Joakim funderar på att boka in en kurs i Flowriding på båten. Sjukt att man till och med kan göra det på en båt!

Så nu vet ni varför jag inte kommer ladda upp några inlägg på en vecka sen, men när jag kommer hem kommer jag säkert ha massvis att dela med mig av! Julswappspaketen ska skickas iväg samma dag som jag kommer hem så nu måste jag se till att paktera in alla klapparna innan lördag så att jag bara kan åka iväg till posten när jag kommer hem! Och sen ska jag åka hem till föräldrarna och hämta mamma och lämna Ninja till pappa och lillebror som får vara hundvakt. Och jag ska jobba två dagar till. Och vara i skolan en dag. Och packa. Ja, det finns en del kvar att göra innan lördag men sen kommer all stress bara rinna av mig. Det är jag säker på :)

Kommentarer
Postat av: Sofia - Hildas hem

Jisses, vilken lycka! Ni kommer att få det fantastiskt härligt. Detta är ju en bra tid att resa bort - när det är mörkt nästan hela tiden.



Jag önskar dig en fin dag!

Kram Sofia



ps. tack för att du delade mig dig av vem du är hos mig.

2011-11-10 @ 08:09:12
URL: http://www.hildashem.se
Postat av: Di

Å så härligt i novembermörkret och tänk att få göra nått så fint med sin mamma :) skulle jag också vilja med mina barn...Tjingeling och njut! Kram Di

2011-11-11 @ 15:27:51
URL: http://dithequeen.blogspot.com
Postat av: Linda

ÅÅh vilken härlig semester! Kommenterade ditt Pippi inlägg lite längre ner. Tänkte så du hittar min kommentar.. ;)



kram linda

2011-11-14 @ 15:30:57
URL: http://lindaslantliga.blogspot.com
Postat av: M i n d i

Men åhhhhh!!! Hur härligt låter inte detta????



Kram

M I N D I

Pst....

Du vet väl att vi kör TJUVKIK på Julswappsbloggen nu:

http://julswappen.blogspot.com/

Om du inte redan har lagt upp det så hoppas jag att vi får se din tjuvkik det närmaste eller när du kommer hem då förståss. :)

2011-11-14 @ 20:20:02
URL: http://mindisrosadagar.blogspot.com
Postat av: Ulle

ÅÅH, kan man packa ner sig i din resväska tro? :D Ha en finfin resa!



Kram från Ulle som kikar runt bland oss swappare

2011-11-17 @ 10:41:27
URL: http://julam.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!