Beautiful Dead - Phoenix bok


 

Originaltitel: Beautiful Dead, Book 4 - Phoenix

Författare: Eden Maguire

Land: England

Sidor: 264

År: 2010

 

 

Baksidestext:

Varken döda… eller levande… rör de sig i de odödas gränsland.

 

Vad är det som händer på Ellerton High? Fyra dödsfall på mindre än ett år. Gåtorna kring Jonas, Summers och Arizonas tragiska dödsfall har fått sin lösning. Turen har kommit till Phoenix och det är med dubbla känslor och ett blödande hjärta som Darina söker sanningen om knivbråket som ändrade hans unga liv.

 

Hon står inför sitt svåraste beslut, avgörandets stund: Att hjälpa sin älskade Phoenix över till andra sidan är ju att hjälpa honom bort från Darinas egen värld, mot ett slutligt avsked. Eller kan kärleken övervinna döden?

 

Omdöme:

Det är hemskt att tänka men ÄNTLIGEN är serien slut! Jag fastnade totalt för den första boken om Beautiful Dead men sen tycker jag att det har gått utför. Ändå har jag såklart velat läsa sist boken och veta hur det slutar. Den sista boken hade jag trott skulle bli jättebra, men oj vilken tid det tog att läsa den.

 

Darina sägs ha hjälpt de andra tre att få ett avslut i de tidigare böckerna, men jag kan inte hålla med om det. Alla böckerna slutar på precis samma sätt: Darina lyckas inte lösa fallet i tid så de tvingas göra tidsresor som ger dem alla svar. Gång på gång, samma sak! Eden Maguire bör inte bli deckarförfattare!

Jag är väldigt negativ till böckerna nu och ber om ursäkt för detta, men jag uppskattade dem inte och kan inte rekommendera dem tyvärr.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!