Beautiful Dead - Arizonas bokOriginaltitel: Beautiful dead, Book 2 - Arizona

Författare: Eden Maguire

Land: England

Sidor: 251

År: 2009

 

 

Baksidestext:

Det har snart gått ett år sedan Arizona drunknade i Hartmann Lake. Dränkte sig, enligt polisrapporten. Men skulle verkligen Arizona – snygg, självsäker och populär – ta sitt eget liv?

 

Samtidigt får ryktena i det lilla samhället Ellerton ny näring. Något oförklarligt pågår uppe i bergen. Vittnen beskriver syner av de som borde vara döda, borta för alltid. Varför är de här?

 

Darina är länken mellan de levande och döda, utvald att söka svaren på frågor som ingen vill ställa. Men hon motarbetas på alla fronter, inte minst av Arizona själv. Vad döljer Arizona bakom den perfekta ytan? Darina tvingas utsätta sig för allt större risker och mer än en gång är hennes eget liv i fara.

 

Omdöme:

 

Otroligt lättläst bok som jag blev klar med på bara ett par timmar. Precis som med den första boken i serien så vill jag inte lägga den ifrån mig förrän jag läst klart boken och fått veta vad det är som verkligen har hänt. Däremot tyckte jag att denna var lite mer platt än vad den första boken var och att det egentligen inte hände så jättemycket, men jag ser absolut fram emot att läsa de sista två böckerna i serien!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!